Originally posted by spiros
View Post
σπυρο...και γω νοσηλευτης ειμαι...εχεις μεγαλο αδικο για οτι λες για το συστημα υγειας...ξερεις τι θα πει να εχεις τον ασθενη ναρκωμενο στο χειρουργικο τραπεζι με την κοιλια ανοιχτη περα για περα για 1 ωρα επειδη δεν εχει ραματα και περιμενουν να ερθουν???????
οι εξετασεις ειναι αλλη φαση....πανε κλεισε καναν αξονικο εκει στο νησι σου.....(αχριαστος να σου ειναι) και μετα τα λεμε...η δοκιμασε να κλεισεις ραντεβου στα ιατρια του ικα....
ο παππους μου εφυγε απο μια χολη και παροτι εδωσε φακελακι....τον παρατησαν απο μερα σε μερα του λεγανε θα μπεις χειρουργιο....και περασανε 27 μερες...εσκασε η χολη...και παει και ο παππους....
σουηδια ολες οι ιατρικες υπηρεσιες ειναι αριστες...
το θεμα ρουτινας ειναι παντου...ειτε εισαι σουηδια...ειτε εισαι ελλαδα...η σε νησι...αμα δουλευειες ειναι παντου τα ιδια πανω κατω...για εμενα εχει πολλες δουλειες στην αθηνα...αλλα αθηνα δεν θα αντεχα να ζησω...αυτο εννοω με το να πανε 10 μερες να δουνε πως ειναι τα πραγματα...να δουνε...τους αρεσει εκει ο καιρος? η ατμοσφαιρα?? την παλευουν με το κρυο και το σκοταδι???
το θεωρεις παραλογο αυτο?
μ αρεσει που υπαρχουν ακομα ατομα που νομιζουν οτι ολα θα πανε καλα...θαυμαζω το θαρρος και την υπομονη σας( χωρις τονο ειρωνιας)
εγω τελειωσα μια ανωτατη σχολη....την μια φορα με σταματησαν λογω κρισης απο την δουλεια μου και την αλλη φτασανε να μου χρωστανε 3000 ευρω και να με απολυουν χωρις προειδοποιηση...
δεν εχω το κουραγιο να ασχολιθω με οποιαδηποτε δουλεια εδω...
ο εργασιακος μεσαιωνας εχει ερθει και θα μεινει για καιρο ακομα...
Comment